Privacy- & Cookieverklaring

1. Privacy- en Cookie beleid

 

Ik ben er van bewust dat je vertrouwen stelt in mijn dienstverlening. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laat ik weten welke gegevens ik verzamel als je mijn website gebruikt, waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik hiermee jouw gebruikservaring kan verbeteren. Zo snap je precies hoe ik werk. Belangrijk om te beseffen. Door je persoonsgegevens op te geven op de website ga je er mee akkoord dat ik je gegevens gebruik overeenkomstig dit Privacy- en Cookie beleid. Ben je het niet helemaal eens met wat je leest? Wil je je gegevens inzien en aanpassen? Of wil je anders iets aan mij kwijt? Mail mij gerust.

 

2. Over mij

 

  • Bedrijfsnaam: Imagindary
  • Website: www.sjoerdvannorel.nl
  • KVK:62022474
  • BTW: NL002147705B15
  • E-mailadres: info@sjoerdvannorel.nl
  • Sjoerd van Norel is de Functionaris Gegevensbescherming van sjoerdvannorel.nl
  • Je kunt Sjoerd bereiken via info@sjoerdvannorel.nl

 

3. Persoonsgegevens die ik verwerk

 

Sjoerdvannorel.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat je deze gegevens zelf uitdrukkelijk en vrijwillig aan mij verstrekt.

 

Op de volgende manieren geef je persoonsgegevens bij mij af:

  • Bij aanmelding voor een (online)training, 
  • Bij aanschaf van een dienst of product,  gratis of tegen betaling
  • Bij aanmelding voor de mailinglijst
  • Bij downloaden van een of meer gratis producten zoals E-boek, checklist
  • Bij informatie aanvraag via een contactformulier of door direct te mailen
  • Bij inschrijving in mijn online platform
 

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

  • Voor- en achternaam 
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • Bankgegevens
  • E-mailadres
  • Profielfoto
  • Profielnaam en overige profielinformatie
  • Reviews
  • Comments onder artikelen op website
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op mijn online platform aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over jouw activiteiten op mijn website
  • Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen
 

4. Doelen waarvoor ik persoonsgegevens verwerk

 

  • Het leveren van een bestelling;
  • Het leveren van je dienstverlening;
  • Het afsluiten van een abonnement;
  • Om contact op te nemen n.a.v. een verzoek daartoe via de website of op een andere manier;
  • Het registreren voor een nieuwsbrief;
  • Het versturen van promotiematerialen;
  • Het aanmaken van een account;
  • Het verlenen van toegang tot een afgesloten gedeelte van de website;
  • Het bijhouden van statistieken over bezoekers van de website;
  • Het vorderen van nakoming van een overeenkomst;
  • Het uit handen geven van een vordering op nakoming van een overeenkomst;
  • Profilering.
 

5. Grondslagen op basis waarvan ik persoonsgegevens verzamel

 

De AVG kent 6 grondslagen op basis waarvan persoonsgegevens mogen worden verzameld. De volgende twee grondslagen zijn van toepassing binnen Sjoerdvannorel.nl:

  • Noodzaak voor uitvoering overeenkomst
  • Toestemming
 

6. Hoe lang ik persoonsgegevens bewaar

 

Sjoerdvannorel.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Voor een overeenkomst is dat 7 jaar. Dit staat vast door de belastingdienst en kan ik niets aan veranderen. Wanneer je je hebt ingeschreven voor een gratis product, masterclass of mailinglijst (nieuwsbrief) kun je je op ieder moment uitschrijven door te klikken op de uitschrijf link onder iedere mail.

Enkele keren per jaar wordt mijn database opgeschoond. Wanneer jij je hebt uitgeschreven word je volledig uit onze database verwijderd. Daarnaast is het op ieder moment mogelijk om met mij contact op te nemen om handmatige verwijdering aan te vragen.

 

7. Delen van persoonsgegevens met derden

 

Op mijn website, in de nieuwsbrieven en in de trainingen kun je links aantreffen naar websites van derden. Uiteraard zijn deze websites met zorg geselecteerd maar het is goed om te weten dat Sjoerdvannorel.nl niet verantwoordelijk is voor de omgang met jouw persoonsgegevens door deze derden. Lees hiervoor het privacy statement van de betreffende website.

Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat ik persoonsgegevens met derde partijen deel ten behoeve van een goede bedrijfsvoering. Denk aan een hostingpartij, boekhouder, virtuele assistenten of E-mail service provider. Met al deze partijen heb ik overeenkomsten afgesloten dat ze jouw gegevens niet voor hun eigen doeleinden mogen verwerken.

 

8. Cookies, of vergelijkbare technieken, die ik gebruik

 

Sjoerdvannorel.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Sjoerdvannorel.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaats ik cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat ik op maat gemaakte content en advertenties kan aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website heb ik je al geïnformeerd over deze verschillende soorten cookies en heb ik je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Een handleiding om cookies te verwijderen vind je hier: https://www.consumentenbond.nl/internet-privacy/cookies-verwijderen

 

9. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

 

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Sjoerdvannorel.nl en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die ik van jou beschik in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@sjoerdvannorel.nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraag ik jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, de strook met nummers onderaan het paspoort, paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Ik  reageer zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Sjoerdvannorel.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Uiteraard heeft het mijn voorkeur dat je eerst contact opneemt met mij, in het geval je het gevoel hebt dat ik niet goed met je gegevens omga, zodat we samen tot een mogelijke oplossing kunnen komen.

 

10. Hoe ik persoonsgegevens beveilig

 

Sjoerdvannorel.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@sjoerdvannorel.nl.

 

11. Vragen + Wijzigingen

 

Heb je vragen over het gebruik van je persoonsgegevens of andere onderwerpen uit dit privacy- en cookiebeleid, neem dan contact op met mij via info@sjoerdvannorel.nl.

 

Sjoerdvannorel.nl behoudt zich het recht voor om dit Privacy- en Cookie beleid te wijzigen.

 

Laatst bijgewerkt op 2 mei 2021